Rodi

Opheffingsuitverkoop bij tuincentrum Groenrijk Zwanenburg

De bezoekers staan voor de deur te wachten. (Foto: aangeleverd)

ZWANENBURG – Groenrijk Zwanenburg geeft tot zondag 22 juli 40 procent korting op alles wat er verkocht wordt. Van bloemen en planten tot tuinmeubelen en accessoires. Waarom? Groenrijk gaat verbouwen! Er komt een prachtige nieuwe showroom.


“We geven letterlijk 40 procent korting op alles wat je in de winkel ziet. Geen uitzonderingen. Alles moet leeg voor de verbouwing, dus ook de magazijnen. Hierin staan nog een hoop prachtige tuinmeubelen en accessoires van hoge kwaliteit”, aldus de medewerkers van Groenrijk Zwanenburg.


Verse planten en bloemen
Elke dag kopen de groenspecialisten verse bloemen en planten in Aalsmeer zodat de winkel de komende weken goed gevuld blijft. Er is dan ook volop keuze.
Tuinmeubelen
Dit is het ideale moment om een nieuw tuinset aan te schaffen. Groenrijk heeft prachtige meubelen van hoge kwaliteit staan die nu voor bijna de helft weg mogen. Mét drie jaar garantie.
Tuinonderhoud
De hoveniers van Groenrijk gaan tijdens de verbouwing gewoon door met het ontwerpen en aanleggen van prachtige tuinen. Wie het zware werk liever over laat aan de specialisten, kunnen een afspraak maken met één van de hovenier om hun droomtuin samen te stellen, inclusief mooie veranda, zonwering of kapschuur.
De opheffingsuitverkoop duurt nog tot zondag 22 juli, dus kom langs en sla je slag! Groenrijk is zeven dagen per week open. Ze zijn gevestigd aan de IJweg 177 in Zwanenburg. Er is ruime parkeergelegenheid voor de deur. Kijk voor de openingstijden en meer informatie op www.groenrijkzwanenburg.nl. Tot ziens!

Artikel geplaatst op dinsdag 03 juli 2018 - 10:21

Foto's