Rodi

Driedaagse zomercursus Stroomtaal als Leefstijl

Carmen de Haan. (Foto: aangeleverd)

SANTPOORT-NOORD - Stroomtaal® is een manier van denken, praten, schrijven, voelen en doen. Kortom, een complete leefstijl, die je motiveert om het beste uit jezelf te halen. Deze zomer verzorgt Carmen de Haan een driedaagse cursus om je eigen Stroomtaal® coach te worden.


Stroomtaal geeft meer bewustwording en creëert een rustgevende visie over hoe je denkt, praat en doet. Het verbetert de kwaliteit van communicatie met jezelf en anderen. Wie ‘stroomtaalt’ leeft met meer plezier! Tijdens de speciale zomerdriedaagse (25, 26 en 27 juli van 10.00 tot 16.30 uur) kunnen de deelnemers zelf de ontdekkers worden om op deze spontane en ongedwongen manier te leven. Het is een gecertificeerde opleiding, waarbij de cursisten met veel praktijkgerichte oefeningen leren de kwaliteit van het leven te verbeteren. De opzet van de lessen is helder en duidelijk, zodat iedereen dit eenvoudig kan inpassen in het dagelijks leven, ongeacht de leefomstandigheden. Stroomtaal® heeft onder meer als resultaat dat je steeds meer waardering en liefde voor jezelf en voor anderen gaat voelen en dat je kiest voor positieve, gezonde gedachten, gebaseerd op groei en vertrouwen. Deelnemers ontdekken vaak nieuwe mogelijkheden en doelen in het leven en ontwikkelen een groter empathisch vermogen.
De kosten voor deelname bedragen 215,00 euro (inclusief uitgebreid lesmateriaal) en kunnen desgewenst in termijnen betaald worden. Informatie en aanmelden kan via info@stroomtaal.nl of tel. 023 5261144.

Artikel geplaatst op woensdag 11 juli 2018 - 11:58