Rodi

Bijde Heren viert 10-jarig bestaan

Jeroen Idsinga en Joop Verbaan. (Foto: Rodi Media)

HAARLEM – Bijde Heren - speciaalzaak in luxe huishoudelijke producten aan de Gierstraat - viert de hele maand juli zijn 10-jarig bestaan. Eigenaren Jeroen Idsinga en Joop Verbaan durfden het vlak voor de crisis aan om te starten en hebben de afgelopen tien jaar dankzij hun warme service, kwalitatief mooie producten en prachtig design een grote vaste klantenkring opgebouwd.


“Natuurlijk is dit een lastige tijd om een speciaalzaak in luxe huishoudelijke producten te runnen. Veel van de producten die wij verkopen zijn luxe producten en de inrichting van een keuken komt vaak pas aan het eind van het hele bouwproces, dus wij merken nu pas dat het beter gaat met de economie. De passie voor ondernemen, het plezier bij de inkoop van de producten, maar vooral het contact met onze klanten maakt het dat we al tien jaar met heel veel liefde en passie dit bedrijf runnen”, aldus Verbaan.

Eerlijk advies

Bijde Heren richt zich op het midden- en hoog segment. Verbaan en Idsinga testen veel spullen eerst zelf voordat het in het assortiment wordt opgenomen. “Service vinden we belangrijk. En om goed te adviseren bieden we alleen spullen aan waar we zelf achter staan. Daarbij kijken we met een praktisch oog naar kwaliteit en uitstraling. Zomaar iets aansmeren past niet bij ons. We hebben hele fijne merken, daar komen mensen echt voor terug. Als men eenmaal kwaliteit gewend is, wil men daaraan vasthouden en komt men terug. We hebben dan ook heel veel trouwe vaste klanten.”
Gasloos koken

Nu steeds meer woningen gasloos worden opgeleverd, zijn mensen op zoek naar advies over gasloos koken. Bijde Heren speelt hier op in door zich hier écht in te verdiepen. “Om te koken op inductie heb je andere producten nodig. Soms is het nodig om andere pannen aan te schaffen omdat je pannen nodig hebt die goed geleiden. Dat vraagt om goed advies, het is zonde om iets aan te schaffen wat niet goed werkt”, vindt Verbaan.

Acties

De hele maand juli kunnen klanten profiteren van tien procent korting op een groot deel van het assortiment. Daarnaast zijn er speciale actieproducten ingekocht en is de winkel extra feestelijk ingericht. Bijde Heren aan Gierstraat 52-54 in Haarlem of kijk op www.bijdeheren.nl.

Artikel geplaatst op woensdag 11 juli 2018 - 10:45